Notification

Icon
Error

New Topic Post Reply
twocessary12365
#1 Posted : Saturday, January 13, 2018 4:18:06 AM(UTC)
Quote
twocessary12365

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 1/13/2018(UTC)
Posts: 3

De forskellige typer Charm Armbånd

pandora charms tilbud Et charme armbånd består af et linkbånd, som forskellige små, dangling stykker kendt som charme er knyttet til. Deres nummer og stil er underlagt de forskellige modearter. Fra den åndelige og komplekse betydning af de antikke egyptiske og middelalderlige charme til deres æstetiske appel i nutidens stil er disse smykker elementer med en rig historie altid attraktive og ønskede af kvinder i ingen alder og status.

Charm armbånd er et smykke, der aldrig går helt i stil, og lige nu er de så populære som de nogensinde har været, takket være deres fantastiske alsidighed. De kan sorteres til mere end nok outfit stilarter, fra sultry og sexet til det praktiske og sporty. Det er virkelig en fornøjelse at bære dem. Bortset fra charmerne selv er der andre smukke stykker at interspere dem, som perler, perler eller halvædelstener. Disse tilføjer farve og krop til smykket.

Den bedst kendte type charmarmbånd er den dangling, efterfulgt af den europæiske og italienske eller Pandora stil. Hver type har sin egen unikke charme, der definerer den. Dangling er den traditionelle, med en base lavet af sammenlåsende ledninger af rustfrit stål, guld, sølv eller behagelige materialer som læder og stof, der skal bæres rundt om håndledene. Typiske charme er repræsenteret af almindelige symboler som et hjerte for kærlighed og romantik, en mønt til velstand, en terning til gamblerens held, firkløver, hestesko, hamsa hånd eller dyresætninger. pandora disney charms tilbud Disse kan fremstilles af forskellige hælmetaller, som sterling sølv, guld, bronze og kobber. En tendens forbundet med New Age er repræsenteret af den kinesiske charme - jade udskæringer, bronze miniaturer af mønter, klokker, pengesække, skildpadder, frøer, piktogrammer eller åndelige symboler som Yin-Yang.

Den europæiske charme armbånd eller Pandora typen bruger perler på en reb-lignende base og vejret kan vælge, hvilken blanding de foretrækker. Bortset fra de populære glasperler er der ædelstene, motiver med initialer eller forskellige temaer. Murano-glasperlerne er berømte for deres unikke og indlejrede farver. Den interessante del om det europæiske design er de runde perle charms, der kan danne et hvilket som helst ønsket mønster. Hvert Pandora armbånd har tre tresegmenter. Perlerne skrues på dette og hver er fri til at rotere. Med hensyn til materiale er utallige kombinationer mulige. Metal, glas, ædelsten, træ er lige så gode valg. Matchende øreringe og ringe er også tilgængelige for at fuldføre udseendet. Det patenterede gevindsystem gør Pandora armbåndene specielle og unikke. Med hensyn til charmerne giver hver sæson nye opfindelser og holder designet dynamisk og tiltalende.

En nylig tilføjelse til markedet er det italienske charme armbånd, alle lavet af flade stykker sammenlås med hinanden, ligesom i et urbånd. Enhver af disse kan ændres, når ejeren vil gøre det. Det er derfor et andet meget tilpasseligt design. De traditionelt rektangulære stykker er lavet af rustfrit stål og guldbelte er loddet på toppen. Disse repræsenterer normalt bogstaver i alfabetet, stjernetegn, bånd for at understøtte årsager, religiøse symboler og så videre. shamballa armbånd tilbud Hvert link har sit eget billede, og der er normalt atten af ​​dem. Dette design, der opstod i Italien, er helt nyt, da ingen charme er dinglende på en kæde. De flade links er en original måde at fortælle en historie om - hver gang en anden, hvis det ønskes. Uanset hvilken type, er et charmarmbånd alsidigt og tilbyder utallige muligheder for at udtrykke en personlighed eller samle minder, samtidig lave en stilopstilling og vise skønhed gennem sin blanding af farver og teksturer. James er fra Storbritannien og arbejder i smykker industrien, han har over 20 års erfaring med at skabe smykker og tager indflydelse fra mange stilarter rundt om i verden.
Quick Reply Show Quick Reply
Users browsing this topic
Guest (3)
New Topic Post Reply
Forum Jump  
You can post new topics in this forum.
You can reply to topics in this forum.
You can delete your posts in this forum.
You can edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You can vote in polls in this forum.

Powered by YAF 1.9.6 RC1 | YAF © 2003-2018, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.238 seconds.

Copyright © 2012 Loftygolf.com